Η εταιρία 

H Gosport  δημιουργήθηκε με σκοπό την προαγωγή της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής.  Εδρα της έχει το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.  Η εταιρία διοργανώνει  δράσεις με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό  χαρακτήρα που σχετίζονται με το τρέξιμο, την ποδηλασία και το τρίαθλο. Ταυτόχρονα παρέχει προπονητικές υπηρεσίες σε ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών με σκοπό την προαγωγή της καλής υγείας και την βελτίωση της προσωπικής τους επίδοσης .
Η running team της Gosport έχει παρουσία σε όλους τους μεγάλους αγώνες με σπουδαίες εμφανίσεις και οι προπονητές μας ακολουθούν τους αθλητές σε κάθε τους προσπάθεια.
Η ομάδα συνεργατών της Gosport αποτελείται από πτυχιούχους γυμναστές , διατροφολόγους , φυσικοθεραπευτές και εργοφυσιολόγους με πλούσια επιστημονική κατάρτιση και  μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε αθλητικούς συλλόγους και ομάδες και στόχο έχουν την υποστήριξη της προσπάθειας των ασκούμενων.  
Η φιλοσοφία
Φιλοσοφία της Gosport είναι υποστηρίξει ανθρώπους όλων των ηλικιών και των επιπέδων φυσικής κατάστασης ώστε να πετύχουν τους μικρούς ή μεγάλους στόχους τους που σχετίζονται με την άσκηση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Στην δρομική μας παρέα κάθε ένας αντιμετωπίζεται στην βάση των δικών του ¨θέλω¨ και ¨μπορώ¨ και αποτελεί  για μας αναπόσπαστο μέλος  των αθλητικών μας δράσεων.
Events
Η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων αποτελεί βασικό  τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Gosport με την διοργάνωση αγώνων με σεβασμό στον αθλητή και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Οι αγώνες στους οποίους  μέχρι τώρα έχουμε διοργανώσει είναι:
Tihiorace 2014, 2015, 2016, 2017
ΣΚΙΑΔΕΙΑ – Αγώνες στην μνήμη του Γ. Σκιαδά (Παιανία) 2016, 2017
Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων 2013, 2015
Garmin Ziria Skyrace 2013, 2014, 2015
Ανάβαση Πεντέλης 2013  
Web:  www.gosport.gr
Facebook  :  www.facebook.com/gosportgr
mail :  info@gosport.gr